Регламент

Регламент в "Любима турска звезда 2018":
Регламентът и тази година остава непроменен – от петък до вторник, в рамките на 4 дни, ще се провеждат номинациите в „Любима турска звезда 2018”, като след тях всеки вторник ще бъдат съобщавани имената на четиримата или петимата застрашени от изгонване състезатели, които от вторник до петък, в рамките на 3 дни, ще се борят за продължаването си напред във формата, като всяка петък вечер ще става ясно името на отпадащия участник. И тази година Ви очакват изключително интересни номинации и елиминации, сред които вече познатите Ви обикновени, по двойки и по групи, както и напълно нови, които обаче ще запазим в тайна, за да бъдете още по-изненадани. На четвърт-финала остават 9, на полу-финала - 7, а на големия финал - само 5 състезатели, порещи се за оспорваната титла "Любима турска звезда 2018"! И тази година всеки един от елиминираните участници ще има възможността да се завърне в даден момент от играта в специален кръг, но за това ще разберете съвсем скоро! 

2 коментара:

 1. Никъде не се виждат гласовете за състезателите. Как можем да сме сигурни, че това, което представяте са реалните резултати?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравейте,
   Временните резултати не биват показвани по време на гласуването, за да бъде по-интересно. "Любима турска звезда" е проект с петгодишна история, създаван от екипа на СЕРИАЛИ в България. Никога не сме си позволявали да подменяме резултатите от каквито и да е гласувания, организирани от нас. Ако все пак се интересувате от точно определено гласуване и резултатите към него, можете да се свържете с нас във фейсбук-страницата ни СЕРИАЛИ в България или по имейл - seriali_in_bg@abv.bg, за да Ви предоставим нужната информация и да се уверите в това, в което не сте сигурни.
   Хубав ден! :)

   Изтриване