петък, 8 юни 2018 г.

Толга Саръташ се класира на пето място в "Любима турска звезда 2018"!

Петък е, 8 юни, остават броени часове до края на петия сезон на най-успешното онлайн-състезание на СЕРИАЛИ в България "Любима турска звезда" за 2018 г.! Днес ще научим кои са участниците, класиращи се на трето, четвърто и пето място, а след това ще дадем началото на финалното гласуване, по време на което двамата финалисти, събрали най-голяма подкрепа през изминалата седмица, ще се борят за последно за победата! В 10:00 часа временно затворихме гласуването и сега, в 10:30, е време да обявим името на участника, заемащ почетното пето място в тазгодишното издание на формата!

И така, на пето място в "Любима турска звезда 2018", се класира изключително популярният млад актьор Толга Саръташ, за когото своя вот по време на финала през изминалата седмица дадоха 10.76% от всички близо 300 анонимни потребители, включили се във вота. През целия сезон Толга е попадал на елиминации три пъти. Тук е мястото да благодарим на всички фенове на актьора от "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil), "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari) и "Обещание" (Soz) от негово име за активната подкрепа, която му оказаха през изминалите три месеца и благодарение на която стигна до големия финал! 

ОСТАНАХА ЧЕТИРИМА ФИНАЛИСТИ - БЕРЕН ГЬОКЙЪЛДЪЗ, ДЖАН ЯМАН, ЗЕРРИН ТЕКИНДОР И КААН УРГАНДЖЪОУЛУ! САМО СЛЕД ПОЛОВИН ЧАС, В 11.00 ЧАСА, ЩЕ ОБЯВИМ КОЙ ОТ ТЯХ СЕ КЛАСИРА НА ЧЕТВЪРТО МЯСТО, А СЛЕД ЧАС - В 11.30, ЩЕ СТАНЕ ЯСНО КОЙ ЗАВЪРШВА С БРОНЗОВ МЕДАЛ. ТОГАВА ЩЕ ОБЯВИМ НАЧАЛОТО НА ФИНАЛНОТО ГЛАСУВАНЕ, ПО ВРЕМЕ НА КОЕТО ОСТАНАЛИТЕ ДВАМА СЪСТЕЗАТЕЛИ, СЪБРАЛИ НАЙ-ГОЛЯМА ПОДКРЕПА, ЩЕ СЕ БОРЯТ ЗА ПОСЛЕДНО ЗА ПОБЕДАТАТА! НЕ НИ ПРОПУСКАЙТЕ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар