петък, 8 юни 2018 г.

Зеррин Текиндор се класира на четвърто място в "Любима турска звезда 2018"!

Петък е, 8 юни, остават броени часове до края на петия сезон на най-успешното онлайн-състезание на СЕРИАЛИ в България "Любима турска звезда" за 2018 г.! Днес ще научим кои са участниците, класиращи се на трето, четвърто и пето място, а след това ще дадем началото на финалното гласуване, по време на което двамата финалисти, събрали най-голяма подкрепа през изминалата седмица, ще се борят за последно за победата! В 10:00 часа временно затворихме гласуването, а в 10:30 обявихме кой се класира на пето място - Толга Саръташ. Сега е време да обявим името на участника, заемащ почетното четвърто място в тазгодишното издание на формата!

И така, на четвърто място в "Любима турска звезда 2018", се класира изключително популярната актриса-ветеран Зеррин Текиндор, за която своя вот по време на финала през изминалата седмица дадоха 19.44% от всички близо 300 анонимни потребители, включили се във вота. През целия сезон Зеррин е попадала на елиминации три пъти, като бе първият сигурен полу-финалист. Тук е мястото да благодарим на всички фенове на актрисата от "Забраненият плод", "Север-Юг" и "Черна любов" от нейно име за активната подкрепа, която ѝ оказаха през изминалите три месеца и благодарение на която стигна до големия финал! 

ОСТАНАХА САМО ТРИМА ФИНАЛИСТИ - БЕРЕН ГЬОКЙЪЛДЪЗ, ДЖАН ЯМАН И КААН УРГАНДЖЪОУЛУ! САМО СЛЕД ПОЛОВИН ЧАС, В 11.30 ЧАСА, ЩЕ ОБЯВИМ КОЙ ОТ ТЯХ СЕ КЛАСИРА НА ТРЕТО МЯСТО И ФИНИШИРА С БРОНЗОВ МЕДАЛ. ТОГАВА ЩЕ ОБЯВИМ НАЧАЛОТО НА ФИНАЛНОТО ГЛАСУВАНЕ, ПО ВРЕМЕ НА КОЕТО ОСТАНАЛИТЕ ДВАМА СЪСТЕЗАТЕЛИ, СЪБРАЛИ НАЙ-ГОЛЯМА ПОДКРЕПА, ЩЕ СЕ БОРЯТ ЗА ПОСЛЕДНО ЗА ПОБЕДАТАТА! НЕ НИ ПРОПУСКАЙТЕ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар