петък, 1 юни 2018 г.

Хазал Филиз Кючюккьосе и Бурджу Бириджик се класират на шесто и седмо място, ЗАПОЧВА ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ В "ЛЮБИМА ТУРСКА ЗВЕЗДА 2018"!

Здравейте, приятели! Петък е, 1 юни, днес приключва полуфиналът и започва големият финал в петия сезон на най-успешното онлайн-състезание на СЕРИАЛИ в България "Любима турска звезда" за 2018 г.! Ясни са петимата големи финалисти, които ще се борят за последно със зъби и нокти за победата през следващата седмица! Конкуренцията ще бъде наистина огромна и всички имат реалния шанс да спечелят. Нека научим кои са петимата финалисти за сезона и кои двамата се класират на почетните шесто и седмо място, отпадайки след полуфинала на милиметри от финала!


И така, през изминалите седем дни - от петък (25 май) до днес, петък (1 юни), по време на полуфиналния кръг в "Любима турска звезда 2018" най-малка подкрепа събра Бурджу Бириджик! За русокосата красавица от "Въпрос на чест" (Seref Meselesi) и "Песента на живота" (Hayat Sarkisi) гласуваха 10.11% от всички близо 200 анонимни потребители, включили се в гласуването. Самото стигане на Бурджу до полуфинала бе голяма изненада за всички, тъй като за момента неин сериал не се е излъчвал в България, а популярността, която спечели, се дължи изцяло на интернет. Така Бириджик се класира на почетното седмо място. На шеста позиция пък се класира Хазал Филиз Кючюккьосе! За актрисата от "Прости ми" и "Черна любов" своя вот дадоха 15.96% от всички вас. През целия сезон Хазал попадна на пет от общо десет елиминации и така се превърна в един от най-номинираните за изгонване участници в историята на формата, но въпреки това успя да стигне до полуфиналната права и да отпадне на милиметри от големия финал, финиширайки шеста. Благодарим от името на Бурджу и Хазал на всичките им фенове, подкрепяли ги активно през изминалите три месеца! Очаквайте интервю с Бириджик на 7 юни, а с Кючюккьосе - на 14 юни!

ЯСНИ СА ПЕТИМАТА ГОЛЕМИ ФИНАЛИСТИ В "ЛЮБИМА ТУРСКА ЗВЕЗДА 2018"! Това са Берен Гьокйълдъз от "Майка", Джан Яман от "Да обичаш на инат" и "Горчиво и сладко", Зеррин Текиндор от "Забраненият плод", "Север-Юг" и "Черна любов", Каан Урганджъоулу от "Изкушение" и "Черна любов" и Толга Саръташ от "Дъщерите на Гюнеш" и "Обещание"! На полуфинала най-голяма подкрепа събраха Каан и Толга с по 19.15%, втора само с глас по-малко бе Берен с 18.62% и трета - Зеррин със 17.02%. Джан се класира директно на финал, след като събра най-голям вот на четвъртфинала.

ОБЯВЯВАМЕ НАЧАЛОТО НА ГОЛЕМИЯ ФИНАЛ В "ЛЮБИМА ТУРСКА ЗВЕЗДА 2018"! ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД ПЕТИМАТА ФИНАЛИСТИ, КОЙТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ ПЕТИЯ СЕЗОН НА ФОРМАТА СЛЕДВАЩАТА СЪБОТА, 9 ЮНИ! В ПЕТЪК, 8 ЮНИ, В 10:00 ЧАСА ГЛАСУВАНЕТО ЩЕ БЪДЕ ВРЕМЕННО ЗАТВОРЕНО. В 10:30 ЧАСА ЩЕ ОБЯВИМ ИМЕТО НА УЧАСТНИКА, КЛАСИРАЩ СЕ НА ПЕТО МЯСТО; В 11:00 ЧАСА ТОЗИ, КЛАСИРАЩ СЕ НА ЧЕТВЪРТО МЯСТО; И В 11:30 ЧАСА ТОЗИ, КЛАСИРАЩ СЕ НА ТРЕТО МЯСТО И ГРАБВАЩ БРОНЗА. ТОГАВА ГЛАСУВАНЕТО ЩЕ БЪДЕ ОТВОРЕНО ЗА ПОСЛЕДНО, КАТО ВЪВ ФИНАЛНАТА БИТКА ЗА ПОБЕДАТА ЩЕ ВЛЯЗАТ ДВАМАТА УЧАСТНИЦИ, СЪБРАЛИ НАЙ-ГОЛЯМ ВОТ! ТЕ ЩЕ СЕ БОРЯТ ЗА ПОСЛЕДНО ЗА ТИТЛАТА "ЛЮБИМА ТУРСКА ЗВЕЗДА 2017" ПРЕЗ СЛЕДВАЩОТО ДЕНОНОЩИЕ ИЛИ - ДО 19:30 ЧАСА В СЪБОТА, 9 ЮНИ! ТОГАВА ГЛАСУВАНЕТО ЩЕ БЪДЕ ОКОНЧАТЕЛНО ЗАТВОРЕНО И В 20:00 ЧАСА ЩЕ СТАНЕ ЯСНО ИМЕТО НА ГОЛЕМИЯ ПОБЕДИТЕЛ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар