вторник, 15 май 2018 г.

Амине Гюлше, Зеррин Текиндор, Серкан Чайоулу и Хазал Филиз Кючюккьосе са последните десети номинирани за изгонване участници

Здравейте, приятели! Вторник е, 15 май, днес приключват последните десети номинации и започват последните десети елиминации в петия сезон на най-успешното онлайн-състезание на СЕРИАЛИ в България "Любима турска звезда" за 2018 г.! По време на десетия номинационен кръг останалите 9 участници (не броейки спасения Джан Яман) се бореха разделени като за последно преди финалите самостоятелно за Вашите гласове. Време е да научим кои четирима от тях събраха най-малка подкрепа и следователно - кои са последните десети номинирани за изгонване участници!

И така, през изминалите четири дни, от петък (11 май) до днес (15 май), по време на десетите номинации в "Любима турска звезда 2018", най-малко гласове събраха актрисите Зеррин Текиндор и Хазал Филиз Кючюккьосе, за които гласуваха по 7.09% от всички над 100 анонимни потребители, включили се в гласуването. Амине Гюлше също отива на елиминации със 7.87%, а завърналият се Серкан Чайоулу - с 10.24%. За Серкан тези елиминации са шести, за Амине и Зеррин - трети, а за Хазал - четвърти.

Ясни са първите шест от общо деветимата четвъртфиналисти в "Любима турска звезда 2018"! Освен Джан Яман, който събра най-голям процент подкрепа на деветите елиминации спечели директен билет към четвъртфинала, напред продължават още Толга Саръташ с 14.96%, Каан Урганджъоулу с 14.17%, Берен Гьокйълдъз с 13.39% и Бурджу Бириджик и Йозге Гюрел с по 12.60% подкрепа. Кои ще са последните трима четвъртфиналисти и кой ще отпадне на крачка от големите финали, ще разберем в петък.

ЯСНИ СА ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТИ НОМИНИРАНИ ЗА ИЗГОНВАНЕ УЧАСТНИЦИ В "ЛЮБИМА ТУРСКА ЗВЕЗДА 2018"! ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД АМИНЕ ГЮЛШЕ, ЗЕРРИН ТЕКИНДОР, СЕРКАН ЧАЙОУЛУ И ХАЗАЛ ФИЛИЗ КЮЧЮККЬОСЕ, КОЙТО СПОРЕД ВАС НЕ ТРЯБВА ДА ОТПАДНЕ ОТ ФОРМАТА В ПЕТЪК, 18 МАЙ, И ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ НАПРЕД КЪМ ЧЕТВЪРТФИНАЛА! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар