петък, 11 май 2018 г.

Серкан Чайоулу се завръща обратно в играта, започват последните десети номинации

Здравейте, приятели! Петък е, 11 май, и днес предстои да обявим резултатите от гласуването към специалния кръг-завръщане в петия сезон на най-успешното онлайн-състезание на СЕРИАЛИ в България "Любима турска звезда" за 2018 г.! През изминалата седмица деветимата състезатели, отпаднали от формата през последните два месеца, се бореха за завръщането си в играта. Кой от тях събра най-много гласове и получава втори шанс за победа, научавате сега!


И така, през изминалите седем дни, от миналия петък (4 май) до днес (11 май), по време на специалния кръг-завръщане, най-много гласове събра Серкан Чайоулу! По волята на 25% от всички над 150 анонимни потребители, включили се в гласуването, актьорът от "Сезонът на черешите" се завръща в "Любима турска звезда 2018" като пълноправен участник и отново има реалните шансове да спечели. Серкан бе последният до момента девети отпаднал състезател, но ето, че бързо се завърна в играта.

Макар нито един от останалите осем участници да не продължава, нека все пак обявим и техните резултати. На второ място остана седмата отпаднала Нурсел Кьосе с 13.82%, на трето - петият отпаднал Фуркан Палалъ с 13.16%, на четвърто - осмият отпаднал Онур Бююктопчу с 11.84%, на пето - шестата отпаднала Ханде Ерчел с 11.18%, на шесто - втората отпаднала Лейля Танлар и третият отпаднал Енгин Йозтюрк с по 7.24%, на седмо - четвъртият отпаднал Екин Коч с 6.58%, и на осмо - първият отпаднал Берк Джанкат с 3.95%. Благодарим от тяхно име на всичките им фенове, подкрепяли ги през сезона! 

ОБЯВЯВАМЕ НАЧАЛОТО НА ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТИ НОМИНАЦИИ В "ЛЮБИМА ТУРСКА ЗВЕЗДА 2018"! НА ТЯХ ОСТАНАЛИТЕ 9 УЧАСТНИЦИ (НЕ БРОЕЙКИ ПЪРВИЯ СИГУРЕН ЧЕТВЪРТ-ФИНАЛИСТ ДЖАН ЯМАН) ЩЕ СЕ БОРЯТ САМОСТОЯТЕЛНО ЗА ВАШАТА ПОДКРЕПА ДО ВТОРНИК, 15 МАЙ, ЗА ДА НЕ ПОПАДНАТ НА ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТИ ЕЛИМИНАЦИИ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар