петък, 25 май 2018 г.

Йозге Гюрел и Серкан Чайоулу се класират на осмо и девето място, ЗАПОЧВА ПОЛУФИНАЛЪТ В "ЛЮБИМА ТУРСКА ЗВЕЗДА 2018"

Здравейте, приятели! Петък е, 25 май, днес приключва четвъртфиналът и започва полуфиналът в петия сезон на най-успешното онлайн-състезание на СЕРИАЛИ в България "Любима турска звезда" за 2018 г.! През изминалите седем дни имахте възможността да подкрепите този сред осемте четвъртфиналисти (не броейки първата полуфиналистка Зеррин Текиндор), който според Вас трябваше да продължи напред към полуфинала. Време е да научим кои са полуфиналистите във формата и кои двама състезатели отпадат, класирайки се на осмо и девето място!

И така, през изминалите седем дни, от петък (18 май) до днес, петък (25 май), по време на четвъртфиналния кръг в "Любима турска звезда 2018", най-малко гласове събра Серкан Чайоулу! За актьора от "Сезонът на черешите", който по-рано отпадна, но благодарение на Вашата подкрепа се завърна обратно в играта и стигна до четвъртфинал, гласуваха 7.31% от всички над 200 анонимни потребители, включили се в гласуването. Така той се класира на девето място. Вторият отпадащ състезател, който заема почетната осма позиция в тазгодишното издание на "Любима турска звезда", е Йозге Гюрел! За актрисата от "Сезонът на черешите" и "Горчиво и сладко" своя вот дадоха 8.22%. Любопитно е, че от всички общо четири елиминации, на които се яви през сезона, тя бе спасявана с най-голям вот след цели три поредни от тях и така се превърна в най-спасявания участник в петгодишната история на проекта. Очаквайте интервю с нея следващия четвъртък, 31 май, в СЕРИАЛИ в България! Благодарим от името на Серкан и Йозге на всички техни фенове за подкрепата през целия сезон!

Ред е на най-важната новина за деня! Ясен е първият сигурен финалист в "Любима турска звезда 2018"! Това е участникът, събрал най-висок вот през изминалата седмица по време на четвъртфинала - Джан Яман! За актьора, когото предстои да гледаме от 2 юни в "Горчиво и сладко" (Dolunay) по Диема Фемили, гласуваха цели 21.92% от всички над 200 анонимни потребители, включили се в гласуването. Останалите шестима полуфиналисти, които ще се борят за оставащите четири места на финала, са: спасената след последните десети елиминации Зеррин Текиндор, Каан Урганджъоулу с 15.07%, Бурджу Бириджик с 13.70%, Толга Саръташ с 13.24%, Берен Гьокйълдъз с 11.87% и Хазал Филиз Кючюккьосе с 8.68%.

ОБЯВЯВАМЕ НАЧАЛОТО НА ПОЛУФИНАЛА В "ЛЮБИМА ТУРСКА ЗВЕЗДА 2018"! ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД ПОЛУФИНАЛИСТИТЕ (НЕ БРОЕЙКИ ПЪРВИЯ ФИНАЛИСТ ДЖАН ЯМАН) - БЕРЕН ГЬОКЙЪЛДЪЗ, БУРДЖУ БИРИДЖИК, ЗЕРРИН ТЕКИНДОР, КААН УРГАНДЖЪОУЛУ, ТОЛГА САРЪТАШ И ХАЗАЛ ФИЛИЗ КЮЧЮККЬОСЕ, КОЙТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ НАПРЕД КЪМ ФИНАЛА СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК, 1 ЮНИ! ТОГАВА ЩЕ ОТПАДНАТ ДВАМАТА СЪСТЕЗАТЕЛИ, СЪБРАЛИ НАЙ-НИСЪК ВОТ И КЛАСИРАЛИ СЕ НА ШЕСТО И СЕДМО МЯСТО. ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар