петък, 18 май 2018 г.

Амине Гюлше е десетият елиминиран участник, започва четвъртфиналът в "Любима турска звезда 2018"

Здравейте, приятели! Петък е, 18 май, днес приключват последните десети елиминации в петия сезон на най-успешното онлайн-състезание на СЕРИАЛИ в България "Любима турска звезда" за 2018 г.! Ясни са деветимата четвъртфиналисти във формата, но преди да обявим имената им, ще съобщим името на състезателя, който отпада на крачка от големите финали, тъй като събра най-малко гласове на последните десети елиминации!

Изненадващо или не, през изминалите три дни - от вторник (15 май) до днес, петък (18 май), по време на последните десети елиминации в "Любима турска звезда 2018", най-малко гласове събра актрисата Амине Гюлше! За красавицата от "Сега и завинаги", която бе смятана от мнозина за сигурен финалист, тъй като при обявяването на участието ѝ събра най-много харесвания във фейсбук, своя вот дадоха едва 15.79% от всички близо 100 анонимни потребители, включили се в гласуването ни. Благодарим от нейно име на всички, подкрепили я досега! 

Ред е да обявим още нещо много важно - кой от отстаналите трима продължаващи напред участници събра най-много гласове и автоматично се превръща в първия сигурен полу-финалист във формата! Това е актрисата-ветеран от "Забраненият плод", "Север-Юг" и "Черна любов" Зеррин Текиндор, за която гласуваха цели 31.58%! На второ място в класацията остана завърналият се Серкан Чайоулу с 29.47%, а на трето - Хазал Филиз Кючюккьосе с 23.16%. 

ЯСНИ СА ВСИЧКИ ДЕВЕТ ЧЕТВЪРТФИНАЛИСТИ И Е ВРЕМЕ ДА ОБЯВИМ ЧЕТВЪРТФИНАЛА В "ЛЮБИМА ТУРСКА ЗВЕЗДА 2018"! ОТ ДНЕС, ПЕТЪК (18 МАЙ) ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК (25 МАЙ) МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД ОСЕМТЕ ЧЕТВЪРТФИНАЛИСТИ (НЕ БРОЕЙКИ ПЪРВАТА ПОЛУ-ФИНАЛИСТКА ЗЕРРИН ТЕКИНДОР) - БЕРЕН ГЬОКЙЪЛДЪЗ, БУРДЖУ БИРИДЖИК, ДЖАН ЯМАН, ЙОЗГЕ ГЮРЕЛ, КААН УРГАНДЖЪОУЛУ, СЕРКАН ЧАЙОУЛУ И ТОЛГА САРЪТАШ И ХАЗАЛ ФИЛИЗ КЮЧЮККЬОСЕ, КОЙТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ НАПРЕД КЪМ ПОЛУФИНАЛА! ВАЖНО Е ДА ОТБЕЛЕЖИМ, ЧЕ СЛЕД ЧЕТВЪРТФИНАЛА ЩЕ ОТПАДНАТ ДВАМАТА УЧАСТНИЦИ, СЪБРАЛИ НАЙ-МАЛКО ГЛАСОВЕ, КОИТО ЩЕ СЕ КЛАСИРАТ НА ОСМО И ДЕВЕТО МЯСТО. ОСВЕН ТОВА ТОЗИ, СЪБРАЛ НАЙ-ГОЛЯМ ВОТ, ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ АВТОМАТИЧНО В ПЪРВИЯ СИГУРЕН ФИНАЛИСТ ЗА СЕЗОНА. ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар