петък, 4 май 2018 г.

Серкан Чайоулу е деветият елиминиран участник в "Любима турска звезда 2018"

Петък е, 4 май, днес приключват деветите елиминации в петия сезон на най-успешното онлайн-състезание на СЕРИАЛИ в България "Любима турска звезда" за 2018 г! През изминалите седем дни, от миналия петък до днес, имахте възможността да гласувате за своя фаворит сред всички оцелели до момента участници по време на светкавичния елиминационен кръг. Кой от тях събра най-малко гласове и отпада от формата, разбирате сега!

И така, през изминалите седем дни, от петък (27 април) до днес, петък (4 май), по време на светкавичните девети елиминации в "Любима турска звезда 2018", най-малък процент подкрепа получи Серкан Чайоулу! За актьора, известен от "Сезонът на черешите", гласуваха 5.6% от всички 200 анонимни потребители, включили се в гласуването. Така Серкан се превръща в деветия елиминиран състезател този сезон. Очаквайте интервю с него следващия четвъртък, 10 май, в СЕРИАЛИ в България!

Време е да научим още нещо много важно - кой сред останалите продължаващи напред участници събра най-голям вот и получава директен билет към четвъртфинала този сезон! Това е Джан Яман от "Да обичаш на инат" и "Пълнолуние", който събра подкрепа от 20%. Това означава, че Джан е първият сигурен четвъртфиналист за сезона. Втори в класацията е Толга Саръташ с 13.5%, трета е Хазал Филиз Кючюккьосе с 12%, четвърти са Амине Гюлше, Бурджу Бириджик и Зеррин Текиндор с по 11% и пети са Берен Гьокйълдъз и Йозге Гюрел с по 7.5%

КАКВО ПРЕДСТОИ ПРЕЗ СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА В "ЛЮБИМА ТУРСКА ЗВЕЗДА 2018" - РАЗБИРАТЕ В СЛЕДВАЩАТА СТАТИЯ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар