понеделник, 9 април 2018 г.

Берен Гьокйълдъз, Нурсел Кьосе, Серкан Чайоулу и Ханде Ерчел са шестите номинирани за изгонване участници

Здравейте, приятели! Вторник е, 10 април, днес приключват шестите номинации и започват шестите елиминации в петия сезон на най-успешното онлайн-състезание на СЕРИАЛИ в България "Любима турска звезда" за 2018 г.! По време на шестия номинационен кръг останалите 12 участници (не броейки спасената Йозге Гюрел) се бореха разделени на шест двойки за Вашите гласове. Време е да научим кои две от тях събраха най-малка подкрепа и следователно - кои са шестите номинирани за изгонване участници!

И така, през изминалите четири дни, от петък (6 април) до днес (10 април), по време на шестите номинации в "Любима турска звезда 2018", най-малко гласове получи двойката Серкн Чайоулу и Ханде Ерчел. За двамата гласуваха 10.58% от всички над 100 анонимни потребители, включили се в гласуването. На елиминации отиват и Берен Гьокйълдъз и Нурсел Кьосе - с 13.46%. За Нурсел тези елиминации са четвърти, за Серкан - трети, за Берен - втори, а за Ханде - първи.

Двойката Джан Яман-Зеррин Текиндор събира най-голяма подкрепа от 22.12%. Втора е Бурджу Бириджик-Каан Урганджъоулу с 19.23%, трета е Онур Бююктопчу-Хазал Филиз Кючюккьосе с 18.27% и четвърта е Амине Гюлше-Толга Саръташ с 16.35% от Вашите гласове.

ЯСНИ СА ШЕСТИТЕ НОМИНИРАНИ ЗА ИЗГОНВАНЕ УЧАСТНИЦИ В "ЛЮБИМА ТУРСКА ЗВЕЗДА 2018"! ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД БЕРЕН ГЬОКЙЪЛДЪЗ, НУРСЕЛ КЬОСЕ, СЕРКАН ЧАЙОУЛУ И ХАНДЕ ЕРЧЕЛ, КОЙТО СПОРЕД ВАС НЕ ТРЯБВА ДА ОТПАДНЕ ОТ ФОРМАТА В ПЕТЪК, 13 АПРИЛ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар