вторник, 3 април 2018 г.

Йозге Гюрел, Нурсел Кьосе, Онур Бююктопчу и Фуркан Палалъ са петите номинирани за изгонване участници

Здравейте, приятели! Вторник е, 3 април, днес приключват петите номинации и започват петите елиминации в петия сезон на най-успешното онлайн-състезание на СЕРИАЛИ в България "Любима турска звезда" за 2018 г.! По време на петия номинационен кръг останалите 13 участници (не броейки спасената Хазал Филиз Кючюккьосе) се бореха самостоятелно за Вашите гласове. Време е да научим кои четирима от тях събраха най-малка подкрепа и следователно - кои са петите номинирани за изгонване участници!

И така, през изминалите четири дни, от петък (30 март) до днес (3 април), по време на петите номинации в "Любима турска звезда 2018", най-малко гласове получи Онур Бююктопчу от "Любов под наем" - 3.85%. С по 4.62% на елиминации отиват още Нурсел Кьосе от "Твоят мой живот" и Фуркан Палалъ от "Стая 309", а с 5.38% - и Йозге Гюрел от "Сезонът на черешите" и "Пълнолуние". За Нурсел тези елиминации са трети, за Йозге и Онур - втори, а за Фуркан - първи.

За втора поредна седмица най-много гласове на номнациите събира актьорът от "Да обичаш на инат" и "Пълнолуние" Джан Яман, за когото гласуваха 15.38%. Берен Гьокйълдъз е втора с 11.54%. Трети е Каан Урганджъоулу с 10.77%, четвърти са Бурджу Бириджик и Толга Саръташ с по 8.46%, пета е Амине Гюлше със 7.69%, шеста е Зеррин Текиндор с 6.92%, седма са Серкан Чайоулу и Ханде Ерчел с по 6.15%.

ЯСНИ СА ПЕТИТЕ НОМИНИРАНИ ЗА ИЗГОНВАНЕ УЧАСТНИЦИ В "ЛЮБИМА ТУРСКА ЗВЕЗДА 2018"! ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД ЙОЗГЕ ГЮРЕЛ, НУРСЕЛ КЬОСЕ, ОНУР БЮЮКТОПЧУ И ФУРКАН ПАЛАЛЪ, КОЙТО СПОРЕД ВАС НЕ ТРЯБВА ДА ОТПАДНЕ ОТ ФОРМАТА В ПЕТЪК, 6 АПРИЛ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар