петък, 27 април 2018 г.

Онур Бююктопчу е осмият елиминиран участник в "Любима турска звезда 2018"

Петък е, 27 април, днес приключват осмите елиминации в петия сезон на най-успешното онлайн-състезание на СЕРИАЛИ в България "Любима турска звезда" за 2018 г! През изминалите три дни, от вторник до днес, имахте възможността да гласувате за своя фаворит сред петимата номинирани за изгонване участници - Каан Урганджъоулу, Онур Бююктопчу, Серкан Чайоулу, Толга Саръташ и Хазал Филиз Кючюккьосе. Кой от тях събра най-малко гласове и отпада от формата, разбирате сега!

И така, през изминалите три дни, от вторник (24 април) до днес, петък (27 април), по време на осмите елиминации в "Любима турска звезда 2018", най-малък процент подкрепа получи Онур Бююктопчу! За актьора, придобил световна популярност след ролята си на Корай в хита "Любов под наем" (Kiralik Ask), гласуваха 13% от всички 100 анонимни потребители, включили се в гласуването. Така Онур се превръща в осмия елиминиран състезател този сезон. Очаквайте интервю с него следващия четвъртък, 3 май, в СЕРИАЛИ в България!

Време е да научим още нещо много важно - кой сред останалите четирима продължаващи напред участници събра най-голям вот и ще се ползва с привилегия през следващия кръг в състезанието! Това е Каан Урганджъоулу от "Изкушение" и "Черна любов", който събра подкрепа от 27%. Това означава, че Каан получава имунитет от номинации, а съответно и елиминации през следващата седмица. Втори в класацията е Серкан Чайоулу с 23%, трети е Толга Сатъташ с 22% и четвърта е Хазал Филиз Кючюккьосе с 15%.

ПРЕДПОСЛЕДНИТЕ ДЕВЕТИ ЕЛИМИНАЦИИ В "ЛЮБИМА ТУРСКА ЗВЕЗДА 2018" СА СВЕТКАВИЧНИ! ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ЩЕ СЕ ПРОВЕДАТ В РАМКИТЕ НА ЦЯЛАТА СЛЕДВАЩА СЕДМИЦА, БЕЗ НОМИНАЦИИ ПРЕДИ ТОВА, И ЧЕ ВСИЧКИ СРЕД ОСТАНАЛИТЕ 9 УЧАСТНИЦИ (НЕ БРОЕЙКИ СПАСЕНИЯ КААН УРГАНДЖЪОУЛУ) СА ЗАСТРАШЕНИ ОТ ОТПАДАНЕ! ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ  СВОЯ ФАВОРИТ, ЗА ДА НЕ ОТПАДНЕ СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК, 4 МАЙ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар