петък, 20 април 2018 г.

Нурсел Кьосе е седмият елиминиран участник в "Любима турска звезда 2018"

Петък е, 20 април, днес приключват седмите елиминации в петия сезон на най-успешното онлайн-състезание на СЕРИАЛИ в България "Любима турска звезда" за 2018 г! През изминалите три дни, от вторник до днес, имахте възможността да гласувате за своя фаворит сред шестте номинирани за изгонване участнички - Амине Гюлше, Бурджу Бириджик, Зеррин Текиндор, Йозге Гюрел, Нурсел Кьосе и Хазал Филиз Кючюккьосе. Коя от тях събра най-малко гласове и отпада от формата, разбирате сега!

И така, през изминалите три дни, от вторник (17 април) до днес, петък (20 април), по време на
седмите елиминации в "Любима турска звезда 2018", най-малък процент подкрепа получи Нурсел Кьосе! За актрисата, позната у нас от "Твоят мой живот" (Paramparca), гласуваха 8.00% от всички над 100 анонимни потребители, включили се в гласуването. Така Нурсел, която бе рекордьорката по попадане на елиминации - цели 5 пъти, се превръща в седмия елиминиран състезател този сезон. Очаквайте интервю с нея следващия четвъртък, 26 април, в СЕРИАЛИ в България!

Време е да научим още нещо много важно - коя сред останалите пет продължаващи напред участнички събра най-голям вот и ще се ползва с привилегия през следващия кръг в състезанието! Това е Йозге Гюрел от "Сезонът на черешите" и "Пълнолуние", която събра подкрепа от 24.80%. Това означава, че Йозге получава имунитет от номинации, а съответно и елиминации през следващата седмица. Любопитно е, че Йозге попада на елиминации за трети път и за трети път бива спасена с най-голям вот. Втора в класацията е Бурджу Бириджик с 20.00%, трета е Зеррин Текиндор с 19.20%, четвърта е Амине Гюлше с 15.20% и пета е Хазал Филиз Кючюккьосе с 12.80%.

На осмите номинации в "Любима турска звезда 2018" останалите 10 участници (не броейки спасената Йозге Гюрел) се разделят на две групи - по азбучен ред!
  • Амине Гюлше, Берен Гьокйълдъз, Бурджу Бириджик, Джан Яман и Зеррин Текиндор
  • Каан Урганджъоулу, Онур Бююктопчу, Серкан Чайоулу, Толга Саръташ и Хазал Филиз Кючюккьосе
ОБЯВЯВАМЕ НАЧАЛОТО НА ОСМИТЕ НОМИНАЦИИ В "ЛЮБИМА ТУРСКА ЗВЕЗДА 2018", НА КОИТО ОСТАНАЛИТЕ 10 УЧАСТНИЦИ (НЕ БРОЕЙКИ СПАСЕНАТА ЙОЗГЕ ГЮРЕЛ) СЕ БОРЯТ РАЗДЕЛЕНИ НА ДВЕ ГРУПИ ПО АЗБУЧЕН РЕД ЗА ВАШАТА ПОДКРЕПА! ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ  СВОЯТА ГРУПА-ФАВОРИТ, ЗА ДА НЕ ПОПАДНЕ ЛЮБИМЕЦА ВИ НА ОСМИТЕ ЕЛИМИНАЦИИ ВЪВ ВТОРНИК, 24 АПРИЛ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар