петък, 13 април 2018 г.

Ханде Ерчел е шестият елиминиран участник в "Любима турска звезда 2018"

Петък е, 13 април, днес приключват шестите елиминации в петия сезон на най-успешното онлайн-състезание на СЕРИАЛИ в България "Любима турска звезда" за 2018 г! През изминалите три дни, от вторник до днес, имахте възможността да гласувате за своя фаворит сред четиримата номинирани за изгонване участници - Берен Гьокйълдъз, Нурсел Кьосе, Серкан Чайоулу и Ханде Ерчел. Кой от тях събра най-малко гласове и отпада от формата, разбирате сега!

И така, през изминалите три дни, от вторник (10 април) до днес, петък (13 април), по време на
шестите елиминации в "Любима турска звезда 2018", най-малък процент подкрепа получи Ханде Ерчел! За младата актриса, позната от "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari), "Любовта не разбира от думи" (Ask Laftan Anlamaz) и "Черна перла" (Siyah Inci), гласуваха 18.39% от всички близо 100 анонимни потребители, включили се в гласуването. Така Ханде се превръща в шестия елиминиран състезател този сезон. Очаквайте интервю с нея следващия четвъртък, 19 април, в СЕРИАЛИ в България!

Време е да научим още нещо много важно - кой сред останалите трима продължаващи напред участници събра най-голям вот и ще се ползва с привилегия през следващия кръг в състезанието! Това е малката голяма актриса Берен Гьокйълдъз, известна от "Майка", която събра подкрепа от 34.48%. Това означава, че Берен получава имунитет от номинации, а съответно и елиминации през следващата седмица. Втори в класацията остана Серкан Чайоулу от "Сезонът на черешите" с 24.14%, а трета - Нурсел Кьосе от "Твоят мой живот" с 22.99%.

На седмите номинации в "Любима турска звезда 2018" останалите 11 участници (не броейки спасената Берен Гьокйълдъз) се разделят на две групи - актьори и актриси!

  • актриси: Амине Гюлше, Бурджу Бириджик, Зеррин Текиндор, Йозге Гюрел, Нурсел Кьосе и Хазал Филиз Кючюккьосе
  • актьори: Джан Яман, Каан Урганджъоулу, Онур Бююктопчу, Серкан Чайоулу и Толга Саръташ
ОБЯВЯВАМЕ НАЧАЛОТО НА СЕДМИТЕ НОМИНАЦИИ В "ЛЮБИМА ТУРСКА ЗВЕЗДА 2018", НА КОИТО ОСТАНАЛИТЕ 11 УЧАСТНИЦИ (НЕ БРОЕЙКИ СПАСЕНАТА БЕРЕН ГЬОКЙЪЛДЪЗ) СЕ БОРЯТ РАЗДЕЛЕНИ НА ДВЕ ГРУПИ - АКТЬОРИ И АКТРИСИ, ЗА ВАШАТА ПОДКРЕПА! ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ  СВОЯТА ГРУПА-ФАВОРИТ, ЗА ДА НЕ ПОПАДНЕ ЛЮБИМЕЦА ВИ НА СЕДМИТЕ ЕЛИМИНАЦИИ ВЪВ ВТОРНИК, 17 АПРИЛ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар