петък, 6 април 2018 г.

Фуркан Палалъ е петият елиминиран участник в "Любима турска звезда 2018"

Петък е, 6 април, днес приключват петите елиминации в петия сезон на най-успешното онлайн-състезание на СЕРИАЛИ в България "Любима турска звезда" за 2018 г! През изминалите три дни, от вторник до днес, имахте възможността да гласувате за своя фаворит сред четиримата номинирани за изгонване участници - Йозге Гюрел, Нурсел Кьосе, Онур Бююктопчу и Фуркан Палалъ. Кой от тях събра най-малко гласове и отпада от формата, разбирате сега!

И така, през изминалите три дни, от вторник (3 април) до днес, петък (6 април), по време на петите елиминации в "Любима турска звезда 2018", най-малък процент подкрепа получи Фуркан Палалъ! За актьора, когото у нас познаваме от "Стая 309" (№: 309), гласуваха 19.44% от всички над 100 анонимни потребители, включили се в гласуването. Така Фуркан се превръща в петия елиминиран състезател този сезон. Очаквайте интервю с него следващия четвъртък, 12 април, в СЕРИАЛИ в България!

Време е да научим още нещо много важно - кой сред останалите трима продължаващи напред участници събра най-голям вот и ще се ползва с привилегия през следващия кръг в състезанието! Това е актрисата Йозге Гюрел, известна от "Сезонът на черешите" и "Пълнолуние", която събра подкрепа от 34.26%. Това означава, че Йозге получава имунитет от номинации, а съответно и елиминации през следващата седмица. Любопитно е, че Гюрел е спасена с най-висок вот за втори път от началото на сезона. Втори в класацията остана Онур Бююктопчу от "Любов под наем" с 24.07%, а трета - Нурсел Кьосе от "Твоят мой живот" с 22.22%.

Шестите номинации в "Любима турска звезда 2018" са по двойки! Останалите 12 участници (не броейки спасената Йозге Гюрел) се разделят на шест двойки, съставени на случаен принцип. Ето какво определи жребият:

  • Амине Гюлше и Толга Саръташ
  • Берен Гьокйълдъз и Нурсел Кьосе
  • Бурджу Бириджик и Каан Урганджъоулу
  • Джан Яман и Зеррин Текиндор
  • Онур Бююктопчу и Хазал Филиз Кючюккьосе
  • Серкан Чайоулу и Ханде Ерчел
ОБЯВЯВАМЕ НАЧАЛОТО НА ШЕСТИТЕ НОМИНАЦИИ В "ЛЮБИМА ТУРСКА ЗВЕЗДА 2018", НА КОИТО ОСТАНАЛИТЕ 12 УЧАСТНИЦИ (НЕ БРОЕЙКИ СПАСЕНАТА ЙОЗГЕ ГЮРЕЛ) СЕ БОРЯТ РАЗДЕЛЕНИ НА ШЕСТ ДВОЙКИ ЗА ВАШАТА ПОДКРЕПА! ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ  СВОЯТА ДВОЙКА-ФАВОРИТ, ЗА ДА НЕ ПОПАДНЕ ТЯ НА ШЕСТИТЕ ЕЛИМИНАЦИИ ВЪВ ВТОРНИК, 10 АПРИЛ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар