вторник, 20 март 2018 г.

Екин Коч, Енгин Йозтюрк, Йозге Гюрел и Нурсел Кьосе са третите номинирани за изгонване участници

Здравейте, приятели! Вторник е, 20 март, днес приключват третите номинации и започват третите елиминации в петия сезон на най-успешното онлайн-състезание на СЕРИАЛИ в България "Любима турска звезда" за 2018 г.! По време на третия номинационен кръг останалите 15 участници (не броейки спасения Серкан Чайоулу) се бореха самостоятелно за Вашите гласове. Време е да научим кои четирима от тях събраха най-малка подкрепа и следователно - кои са третите номинирани за изгонване участници!

И така, през изминалите четири дни, от петък (16 март) до днес (20 март), по време на третите номинации в "Любима турска звезда 2018", най-малко гласове получиха трима състезатели - Екин Коч от "Великолепният век: Кьосем", Енгин Йозтюрк от "Пепел от рози" и "Великолепният век" и Нурсел Кьосе от "Твоят мой живот". За тях своя вот дадоха 1.91% от всички над 150 анонимни потребители, включили се в гласуването. С 2.55% на елиминации отива и Йозге Гюрел от "Сезонът на черешите" и "Пълнолуние". За Екин, Енгин и Нурсел тези елиминации са втори, а за Йозге - първи.

За втора поредна седмица най-много гласове на номнациите събира актьорът от "Да обичаш на инат" и "Пълнолуние" Джан Яман, за когото гласуваха 16.56%. Амине Гюлше е втора с 12.10%. Трети е Толга Саръташ от с 10.83%, четвърта е Бурджу Бириджик с 8.92%, пети е Каан Урганджъоулу с 8.28%, шеста е Зеррин Текиндор със 7.64%, седма е Хазал Филиз Кючюккьосе със 7.01%, а осмото място си делят Берен Гьокйълдъз, Онур Бююктопчу, Фуркан Палалъ и Ханде Ерчел с по 5.10%.

ЯСНИ СА ТРЕТИТЕ НОМИНИРАНИ ЗА ИЗГОНВАНЕ УЧАСТНИЦИ В "ЛЮБИМА ТУРСКА ЗВЕЗДА 2018"! ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД ЕКИН КОЧ, ЕНГИН ЙОЗТЮРК, ЙОЗГЕ ГЮРЕЛ И НУРСЕЛ КЬОСЕ, КОЙТО СПОРЕД ВАС НЕ ТРЯБВА ДА ОТПАДНЕ ОТ ФОРМАТА В ПЕТЪК, 23 МАРТ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар