вторник, 13 март 2018 г.

Енгин Йозтюрк, Лейля Танлар, Нурсел Кьосе и Серкан Чайоулу са вторите номинирани за изгонване участници

Здравейте, приятели! Вторник е, 13 март, днес приключват вторите номинации и започват вторите елиминации в петия сезон на най-успешното онлайн-състезание на СЕРИАЛИ в България "Любима турска звезда" за 2018 г.! По време на втория номинационен кръг останалите 16 участници (не броейки спасения Онур Бююктопчу) се бореха самостоятелно за Вашите гласове. Време е да научим кои четирима от тях събраха най-малка подкрепа и следователно - кои са вторите номинирани за изгонване участници!

И така, през изминалите четири дни, от петък (9 март) до днес (13 март), по време на вторите номинации в "Любима турска звезда 2018", най-малко гласове получи Нурсел Кьосе. За актрисата от "Твоят мой живот" своя глас дадоха едва 0.76% от всички над 100 анонимни потребители, включили се в гласуването. С 1.53% на елиминации отива и Серкан Чайоулу от "Сезонът на черешите", а с по 3.05% - Лейля Танлар от "Твоят мой живот" и Енгин Йозтюрк от "Пепел от рози" и "Великолепният век".

Изненадващо или не, най-много гласове по време на вторите номинации събра актьорът от "Да обичаш на инат" и "Пълнолуние" Джан Яман, за когото гласуваха 12.98%. Бурджу Бириджик от "Песента на живота" също събира голяма подкрепа от 12.21%. Трета е Амине Гюлше от "Сега и завинаги" с 11.45%, четвърти е Каан Урганджъоулу от "Изкушение" и "Черна любов" с 9.92%, пета е Берен Гьокйълдъз от "Майка" с 9.16%, шести е Толга Саръташ от "Дъщерите на Гюнеш" и "Обещание" с 8.40%, седма е Зеррин Текиндор от "Забраненият плод", "Север-Юг" и "Черна любов" с 6.11%, осми Фуркан Палалъ от "Стая 309" с 5.34%, девета е Хазал Филиз Кючюккьосе от "Прости ми" и "Черна любов" с 4.58% и десети са Екин Коч от "Великолепният век: Кьосем", Йозге Гюрел от "Сезонът на черешите" и "Пълнолуние" и Ханде Ерчел от "Дъщерите на Гюнеш", "Любовта не разбира от думи" и "Черна перла" с по 3.82%. 

ЯСНИ СА ВТОРИТЕ ЧЕТИРИМА НОМИНИРАНИ ЗА ИЗГОНВАНЕ УЧАСТНИЦИ В "ЛЮБИМА ТУРСКА ЗВЕЗДА 2018"! ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД ЕНГИН ЙОЗТЮРК, ЛЕЙЛЯ ТАНЛАР, НУРСЕЛ КЬОСЕ И СЕРКАН ЧАЙОУЛУ, КОЙТО СПОРЕД ВАС НЕ ТРЯБВА ДА ОТПАДНЕ ОТ ФОРМАТА В ПЕТЪК, 16 МАРТ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар