вторник, 6 март 2018 г.

Берк Джанкат, Бурджу Бириджик, Екин Коч и Онур Бююктопчу са първите номинирани за изгонване участници

Здравейте, приятели! Вторник е, 6 март, днес приключват първите номинации и започват първите елиминации в петия сезон на най-успешното онлайн-състезание на СЕРИАЛИ в България "Любима турска звезда" за 2018 г.! Тазгодишното издание на формата започна с летящ старт, като по време на първите номинации близо 300 от вас подкрепиха своите любимци за първи път. По традиция, първият номинационен кръг се проведе по двойки, като 18-те участници бяха разделени на девет двойки от по двама на принципа общо участие в сериал или случайно. За втора поредна година гласуването в първите номинации в "Любима турска звезда" се състоя във фейсбук-страницата ни. Време е да научим кои две двойки събраха най-малка подкрепа и следователно - кои са първите номинирани за изгонване участници!

И така, през изминалите четири дни, от петък (2 март) до днес (6 март), по време на първите номинации в "Любима турска звезда 2018", най-малко гласове получи двойката Бурджу Бириджик-Онур Бююктопчу. За актрисата от "Песента на живота" и актьора от "Любов под наем", събрани в двойка на случаен принцип, своя глас дадоха 14 от вас. Двойката актьори от "Великолепният век: Кьосем" - Берк Джанкат-Екин Коч, пък получи 16 харесвания и също попада на първите елиминации за сезона. На първите елиминации двойките се разделят и участниците се борят самостоятелно за продължаването си напред.

Нека разберем какви са резултатите на останалите седем двойки, продължаващи директно напред към следващия кръг в "Любима турска звезда 2018"! Най-голяма подкрепа получиха Каан Урганджъоулу и Хазал Филиз Кючюккьосе от "Черна любов" - 50 харесвания. На второ място се класираха Берек Гьокйълдъз и Джан Яман с 49 лайка. Трети са Йозге Гюрел и Серкан Чайоулу от "Сезонът на черешите" с 43 гласа. Четвърти с 31 харесвания бяха Амине Гюлше и Енгин Йозтюрк. Пети с 22 лайка са Лейля Танлар и Нурсел Кьосе от "Твоят мой живот". И на шеста позиция с по 20 гласа застанаха Зеррин Текиндор и Фуркан Палалъ и Толга Саръташ и Ханде Ерчел от "Дъщерите на Гюнеш". 

ЯСНИ СА ПЪРВИТЕ ЧЕТИРИМА НОМИНИРАНИ ЗА ИЗГОНВАНЕ УЧАСТНИЦИ В "ЛЮБИМА ТУРСКА ЗВЕЗДА 2018"! ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД БЕРК ДЖАНКАТ, БУРДЖУ БИРИДЖИК, ЕКИН КОЧ И ОНУР БЮЮКТОПЧУ, КОЙТО СПОРЕД ВАС НЕ ТРЯБВА ДА ОТПАДНЕ ОТ ФОРМАТА В ПЕТЪК, 9 МАРТ! ГЛАСУВАНЕТО В ПЪРВИТЕ ЕЛИМИНАЦИИ СЕ ПРОВЕЖДА ПОД ФОРМАТА НА АНКЕТА, НАМИРАЩА СЕ ОТДЯСНО НА СТАТИЯТА! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар