петък, 30 март 2018 г.

Екин Коч е четвъртият елиминиран участник в "Любима турска звезда 2018"

Петък е, 30 март, днес приключват четвъртите елиминации в петия сезон на най-успешното онлайн-състезание на СЕРИАЛИ в България "Любима турска звезда" за 2018 г! През изминалите три дни, от вторник до днес, имахте възможността да гласувате за своя фаворит сред петимата номинирани за изгонване участници - Берен Гьокйълдъз, Екин Коч, Серкан Чайоулу, Толга Саръташ и Хазал Филиз Кючюккьосе. Кой от тях събра най-малко гласове и отпада от формата, разбирате сега!

И така, през изминалите три дни, от вторник (27 март) до днес, петък (30 март), по време на четвъртите елиминации в "Любима турска звезда 2018", най-малък процент подкрепа получи Екин Коч! За актьора, когото у нас познаваме от "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), гласуваха 10.91% от всички над 100 анонимни потребители, включили се в гласуването. Така Екин се превръща в четвъртия елиминиран състезател този сезон. Очаквайте интервю с него следващия четвъртък, 5 април, в СЕРИАЛИ в България!

Време е да научим още нещо много важно - кой сред останалите четирима продължаващи напред участници събра най-голям вот и ще се ползва с привилегия през следващия кръг в състезанието! Това е актрисата Хазал Филиз Кючюккьосе, известна от "Прости ми" и "Черна любов", която събра подкрепа от 27.27%. Това означава, че Хазал Филиз получава имунитет от номинации, а съответно и елиминации през следващата седмица. Втора в класацията остана Берен Гьокйълдъз от "Майка" с 21.82%, трети - Толга Саръташ от "Дъщерите на Гюнеш" и "Обещание" с 20.91%, и четвърти - Серкан Чайоулу от "Сезонът на черешите" с 19.09%.

ОБЯВЯВАМЕ НАЧАЛОТО НА ПЕТИТЕ НОМИНАЦИИ В "ЛЮБИМА ТУРСКА ЗВЕЗДА 2018", НА КОИТО ОСТАНАЛИТЕ 13 УЧАСТНИЦИ (НЕ БРОЕЙКИ СПАСЕНАТА ХАЗАЛ ФИЛИЗ КЮЧЮККЬОСЕ) ЩЕ СЕ БОРЯТ САМОСТОЯТЕЛНО ЗА ВАШАТА ПОДКРЕПА! ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ  СВОЯ ФАВОРИТ, ЗА ДА НЕ ПОПАДНЕ ТОЙ/ТЯ НА ПЕТИТЕ ЕЛИМИНАЦИИ ВЪВ ВТОРНИК, 3 АПРИЛ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар