петък, 23 март 2018 г.

Енгин Йозтюрк е третият елиминиран участник в "Любима турска звезда 2018"

Петък е, 23 март, днес приключват третите елиминации в петия сезон на най-успешното онлайн-състезание на СЕРИАЛИ в България "Любима турска звезда" за 2018 г! През изминалите три дни, от вторник до днес, имахте възможността да гласувате за своя фаворит сред четиримата номинирани за изгонване участници - Екин Коч, Енгин Йозтюрк, Йозге Гюрел и Нурсел Кьосе. Кой от тях събра най-малко гласове и отпада от формата, разбирате сега!

И така, през изминалите три дни, от вторник (20 март) до днес, петък (23 март), по време на едни от най-оспорваните номинации в петгодишната история на "Любима турска звезда", най-малък процент подкрепа получи Енгин Йозтюрк! За актьора, когото у нас сме гледали в "Пепел от рози" и "Великолепният век", гласуваха 15.45% от всички над 100 анонимни потребители, включили се в гласуването. Така Енгин се превръща във третия елиминиран състезател този сезон. Очаквайте интервю с него следващия четвъртък, 29 март, в СЕРИАЛИ в България!

Време е да научим още нещо много важно - кой сред останалите трима продължаващи напред участници събра най-голям вот и ще се ползва с привилегия през следващия кръг в състезанието! Това е актрисата Йозге Гюрел, известна от "Сезонът на черешите" и "Пълнолуние" и която събра подкрепа от 34.45%. Това означава, че Йозге получава имунитет от номинации, а съответно и елиминации през следващата седмица. Втора в класацията остана Нурсел Кьосе от "Твоят мой живот" само с глас по-малко - 33.64%, а трети на косъм от отпадане - Екин Коч от "Великолепният век: Кьосем" с 16.36%. 

Четвъртите номинации в "Любима турска звезда 2018" ще се проведат по зодии! Останалите 14 участници (не броейки спасената Йозге Гюрел) се разделят на три групи според зодиите си. Огнените и водните влизат в една група. Ето кои са те:

  • земна група: Амине Гюлше, Бурджу Бириджик, Каан Урганджъоулу и Онур Бююктопчу
  • водна и огнена група: Джан Яман, Зеррин Текиндор, Нурсел Кьосе, Фуркан Палалъ и Ханде Ерчел
  • въздушна група: Берен Гьокйълдъз, Екин Коч, Серкан Чайоулу, Толга Саръташ и Хазал Филиз Кючюккьосе
ОБЯВЯВАМЕ НАЧАЛОТО НА ЧЕТВЪРТИТЕ НОМИНАЦИИ В "ЛЮБИМА ТУРСКА ЗВЕЗДА 2018", КОИТО СА ПО ЗОДИИ! ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ГРУПАТА, В КОЯТО Е ВАШИЯТ ФАВОРИТ, ЗА ДА НЕ ПОПАДНЕ ТОЙ/ТЯ НА ЧЕТВЪРТИТЕ ЕЛИМИНАЦИИ ВЪВ ВТОРНИК, 27 МАРТ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар