петък, 16 март 2018 г.

Лейля Танлар е вторият елиминиран участник в "Любима турска звезда 2018"

Петък е, 16 март, днес приключват вторите елиминации в петия сезон на най-успешното онлайн-състезание на СЕРИАЛИ в България "Любима турска звезда" за 2018 г! През изминалите три дни, от вторник до днес, имахте възможността да гласувате за своя фаворит сред четиримата номинирани за изгонване участници - Енгин Йозтюрк, Лейля Танлар, Нурсел Кьосе и Серкан Чайоулу. Кой от тях събра най-малко гласове и отпада от формата само две седмици след началото му, разбирате сега!

И така, през изминалите три дни, от вторник (13 март) до днес, петък (16 март), по време на вторите елиминации в "Любима турска звезда 2018", най-малък процент подкрепа получи Лейля Танлар! За младата актриса, която у нас сме гледали в хита "Твоят мой живот", гласуваха 13.73% от всички над 100 анонимни потребители, включили се в гласуването. Така Лейля се превръща във втория елиминиран състезател този сезон. Очаквайте интервю с нея следващия четвъртък, 22 март, в СЕРИАЛИ в България!

Време е да научим още нещо много важно - кой сред останалите трима продължаващи напред участници събра най-голям вот и ще се ползва с привилегия през следващия кръг в състезанието! Това е актьорът Серкан Чайоулу, когото у нас сме гледали в "Сезонът на черешите" и който събра подкрепа от 33.33%. Това означава, че Серкан получава имунитет от номинации, а съответно и елиминации през следващата седмица. Втора в класацията остана Нурсел Кьосе от "Твоят мой живот" с 32.35%, а трети - Енгин Йозтюрк от "Пепел от рози" и "Великолепният век" с 20.59%. 

ОБЯВЯВАМЕ НАЧАЛОТО НА ТРЕТИТЕ НОМИНАЦИИ В "ЛЮБИМА ТУРСКА ЗВЕЗДА 2018"! НА ТЯХ ОСТАНАЛИТЕ 15 УЧАСТНИЦИ (НЕ БРОЕЙКИ СПАСЕНИЯ СЕРКАН ЧАЙОУЛУ) ЩЕ СЕ БОРЯТ САМОСТОЯТЕЛНО ЗА ВАШАТА ПОДКРЕПА! ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ВАШИЯ ФАВОРИТ, ЗА ДА НЕ ПОПАДНЕ ТОЙ/ТЯ НА ТРЕТИТЕ ЕЛИМИНАЦИИ ВЪВ ВТОРНИК, 20 МАРТ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар