петък, 2 март 2018 г.

"Любима турска звезда 2018" започва! Първите номинации са по двойки

Петък е, 2 март, днес започва петият сезон на най-успешното онлайн-състезание на СЕРИАЛИ в България "Любима турска звезда" за 2018 г.! През изминалите четири години - 2014-а, 2015-а, 2016-а и 2017-а, организирахме първите четири сезона на проекта, които след тримесечни оспорвани битки бяха спечелени съответно от Туба Бююкюстюн, Къванч Татлъту, Мехмет Акиф Алакурт и Неслихан Атагюл. Петият сезон, който ще определи любимата турска звезда на България за 2018 г., започва сега и обещава да бъде най-силният, най-запомнящият се и най-вълнуващият досега! Екипът ни е подготвил огромни изненади, свръзани с тазгодишния регламент, като някои от които ще разберете още днес! Време е да започваме!

В тазгодишния четвърти сезон на "Любима турска звезда" участие взимат общо 18 от най-обичаните турски звезди от сериалите - 9 актьори и 9 актриси. През изминалия месец февруари обявявахме техните имена всеки ден във фейсбук-страницата ни, ето и кои са те: Амине Гюлше от "Сега и завинаги", Берен Гьокйълдъз от "Майка", Берк Джанкат от "Градско момиче" и "Великолепният век: Кьосем", Бурджу Бириджик от "Песента на живота", Джан Яман от "Да обичаш на инат" и "Пълнолуние", Екин Коч от "Великолепният век: Кьосем", Енгин Йозтюрк от "Пепел от рози" и "Великолепният век", Зеррин Текиндор от "Забраненият плод", "Север-Юг" и "Черна любов", Йозге Гюрел от "Сезонът на черешите" и "Пълнолуние", Каан Урганджъоулу от "Изкушение" и "Черна любов", Лейля Танлар от "Твоят мой живот", Нурсел Кьосе от "Твоят мой живот", Онур Бююктопчу от "Любов под наем", Серкан Чайоулу от "Сезонът на черешите", Толга Саръташ от "Дъщерите на Гюнеш" и "Обещание", Фуркан Палалъ от "Стая 309", Хазал Филиз Кючюккьосе от "Прости ми" и "Черна любов" и Ханде Ерчел от "Дъщерите на Гюнеш", "Любовта не разбира от думи" и "Черна перла".

Регламентът и тази година остава непроменен – от петък вечер до вторник следобед, в рамките на 4 дни, ще се провеждат номинациите в „Любима турска звезда 2018”, като след тях всеки вторник ще бъдат съобщавани имената на четиримата или петимата застрашени от изгонване състезатели, които от вторник следобед до петък вечер, в рамките на 3 дни, ще се борят за продължаването си напред във формата, като всяка петък вечер ще става ясно името на отпадащия участник. И тази година Ви очакват изключително интересни номинации и елиминации, сред които вече познатите Ви обикновени, по двойки и по групи, светкавични и във фейсбук! На четвърт-финала остават 9, на полу-финала - 7, а на големия финал - само 5 състезатели, борещи се за оспорваната титла "Любима турска звезда 2018"! И тази година всеки един от елиминираните участници ще има възможността да се завърне в даден момент от играта в специален кръг, но повече за това ще разберете през месец май! 

И така, първите номинации по традиция са по двойки, като ще се проведат с гласуване във фейсбук! 18-те ни състезатели се разделят на девет двойки от по двама, съставени на принципа общо участие в сериал или случайно. Ето кои са те:
  • Амине Гюлше и Енгин Йозтюрк (случаен принцип)
  • Берен Гьокйълдъз и Джан Яман (случаен принцип)
  • Берк Джанкат и Екин Коч ("Великолепният век: Кьосем")
  • Бурджу Бириджик и Онур Бююктопчу (случаен принцип)
  • Зеррин Текиндор от Фуркан Палалъ (случаен принцип)
  • Йозге Гюрел и Серкан Чайоулу ("Сезонът на черешите")
  • Каан Урганджъоулу и Хазал Филиз Кючюккьосе ("Черна любов")
  • Лейля Танлар и Нурсел Кьосе ("Твоят мой живот")
  • Толга Саръташ и Ханде Ерчел ("Дъщерите на Гюнеш")

ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ДВОЙКАТА, В КОЯТО Е ВАШИЯТ ФАВОРИТ, ЗА ДА НЕ ПОПАДНЕ ТОЙ/ТЯ НА ПЪРВИТЕ ЕЛИМИНАЦИИ ВЪВ ВТОРНИК, 6 МАРТ, КАТО ДАДЕТЕ LIKE ЗА НЕЯ В СПЕЦИАЛНИЯ АЛБУМ ВЪВ FACEBOOK-СТРАНИЦАТА НА СЕРИАЛИ В БЪЛГАРИЯ! УЧАСТНИЦИТЕ, СЪСТАВИЛИ ДВЕТЕ ДВОЙКИ, КОИТО СЪБЕРАТ НАЙ-МАЛКО ХАРЕСВАНИЯ ДО ВТОРНИК, ЩЕ СЕ ЯВЯТ ИНДИВИДУАЛНО НА ПЪРВИТЕ ЕЛИМИНАЦИИ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар